Loading...

Vi har nedenfor samlet nogle af de mange udtalelser, som vi har modtaget hos Enzemble 

"Efter en afskedigelse benyttede jeg Marianne Gregersen til et nyt job-boost. Marianne satte sig lynhurtigt ind i min situation og bidrog med yderst kompetent coaching til min videre jobsøgning via bedre cv, ansøgning og samtale-teknik".
Anonym , mand i 40érne 

"Jeg har af flere omgange benyttet mig af Marianne Gregersens karriererådgivning. Det har både været på konkret sparring på CV og ansøgning samt decideret karrierådgivning. Marianne Gregersen har altid været opmærksom på de behov, jeg er kommet med, og især under karriererådgivningen været god til at få mig til at perspektivere over mine refleksioner ifm. min karriere".
Bjarke Bundgaard

"Jeg stod i et karrieremæssigt vadested kombineret med personlige udfordringer og søgte professionel sparring for at komme videre. Enzemble blev mit naturlige valg, da jeg hér kunne få karriererådgivning med stort fokus på mig som person. Jeg fik hurtigt nogle konkrete værktøjer, som hjalp mig videre og som jeg fortsat drager nytte af, når vigtige valg skal træffes. Forløbet hos Enzemble var yderst professionelt, personligt og udfordrende".
Mathilde Sørensen

Projekter vedr. ”Udvikling af samarbejde i team” og ”Forandringsprocesser i forbindelse med ny ledelse” samt ledersparring i konkrete situationer.

"Vi har oplevet et rigtig godt samarbejde med Enzemble, der hurtigt og professionelt har forstået at afdække problematikkerne i projekterne. På baggrund af afdækningen har Enzemble formået at lave udviklingsforløb som såvel det involverede personale samt vi i ledelsen har oplevet brugbare og nyttige".

"Vi har endvidere gjort brug af Enzemble som ledelsesmæssig sparring i et par situationer".

"Vi har i alle de nævnte tilfælde haft virkelig stor glæde og gavn af Enzembles indsats".
Ole Graversen, Skoleinspektør, Alkjærskolen